De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også.

 

Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.

 

Cookies er helt uskadelige - de fortæller os hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse når du besøger os.

Kom til Foodexpo

15. marts 2012 

af: WebredaktionSend mail

Tirsdag den 20. marts er der mulighed for at møde Eksportrådets fødevarespecialister fra en lang række markeder på den økologiske fællesstand på Foodexpo i Herning.

Foodexpo 11-12

Print

 

Tirsdag den 20. marts er der mulighed for at møde Eksportrådets fødevarespecialister fra en lang række markeder på den økologiske fællesstand på Foodexpo i Herning.

 

En unik mulighed for at høre mere om eksport af økologiske fødevarer. Alle er velkomne til Åbent Hus fra 13.00-15.00

 

Se også:

Endnu mere økologi på Foodexpo

www.foodexpo.dk

 

 

Til nyhedsoversigt

Opret Kommentar



Fornavn


Efternavn


Email


Gentag Email


captha billede

Skriv viste ord

Bliv medlem nu

HUSK

- vi arbejder kun for økologi

og dit medlemskab gør en forskel

 

Se kontingentsatser >>

 

Nyt fra mark og stald

14. januar 2015Johan Erichsen har haft en Kelly-harve, påmonteret en såkaldt pricklekæde i stedet for bageste række tallerkener, på prøve. Som det ses på billedet gør den e...

13. januar 2015I husdyrgødningsbekendtgørelsen fra juli 2014 har økologer stadig mulighed for slageudlægning til kløvergræsmarker i perioden 1. februar til 1. maj.Det er en...

Fra formanden

23. januar 2015Coop og Økologisk Landsforening har aftalt at udvikle nye principper for fair handel med mindre, økologiske producenter....

Kalender

Fra 03. feb. kl. 18.30 - Til 03. feb. kl. 22.00
Adresse: Gothenborg, Gothenborgvej 3, 8653 Them
Kontaktperson:Kirstine LauridsenSend mail
Tlf.20436104
Fra 05. feb. kl. 18.30 - Til 05. feb. kl. 22.00
Adresse:Halkær Kro, Halkærvej 59, 9240 Nibe
Kontaktperson:Kirstine LauridsenSend mail
Tlf.20436104
Fra 19. feb. kl. 19.00 - Til 19. feb. kl. 22.30
Adresse:Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, 8920 Randers NV
Kontaktperson:Solveig SørensenSend mail