De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også.

 

Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.

 

Cookies er helt uskadelige - de fortæller os hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse når du besøger os.

Når der skal bages økologiske kvalitetsbrød

I denne del af temaet finder du viden og inspiration til bagning med økologisk mel.

Økologisk brød
Økologisk mel

Print

 

 

Økologiske brød kan i dag købes hos både håndværksbagere og fra små og store brødfabrikker. Især hos en del af de mindre bagerier er der stor fokus på smagskvaliteten og stigende interesse for brød af gamle kornarter og -sorter.

 

Via menuen til højre på skærmen kan du klikke dig frem til en masse oplysninger om økologiske bagerier i Danmark, erfarne bageres vurdering af de økologiske råvarer, bagning med gamle kornarter og meget mere.


Til forsiden for Økologisk Brødkorn >>



 

Korn

Billede mangler

Om økologisk kvalitet på mark og i lade...

 
 

Mel

Billede mangler

Om formaling af økologisk korn til mel...

 
 

Brød

Økologisk brød

Om bagning med økologisk kvalitetsmel...